Nieuws uit de Kookelarij

Nieuw in de Kookelarij!! 

de Pinksterplank

 

Speciaal voor  de gezellige Pinksterdagen hebben wij de pinksterplank bedacht. Heerlijke hapjes voor een gezellige pinkstermiddag of avond om lekker te zitten sneukelen onder het genot van een glaasje wijn of bier.... Kaasjes, worstjes, olijven, tapenades en meer van dat lekkers. Af te halen bij de Kookelarij op zaterdag, zondag of maandag, wèl op afspraak. 

Een Pinksterplankje voor 2 personen kost € 17,95 , voor 3 personen € 24,95 en voor 4 personen € 31,95. 

Aarzel niet en bestel die heerlijke hapjes per email op info@dekookelarij.nl, per telefoon of whatsapp op 0651247843.

 

Nieuwe Cooking cave in de kookelarij !

Het is enige tijd stil geweest in de Kookelarij... Deze stilte is echter niet het gevolg van stilte in de werkzaamheden...We zijn een nieuwe buiten kookruimte aan het bouwen die nu gestalte begint te krijgen. na lange voorbereidingen ben ik vorige week aan de bouw van een Eiken kapschuur waarin de voortaan kookworkshops buiten koken kunnen worden gehouden.

 

Deze prachtige ruimte biedt straks de mogelijkheid om workshops buiten koken te houden zoals BBQ, koken in Dutch Ovens, Paella maken, koken op open vuur, et cetera enzovoorts....

Zodra de bouw gereed is, zal ik zo snel mogelijk weer enkele workshops gaan organiseren zodat iedereen van de kookelarij Cave kan komen genieten..